• Natura Te Vindeca

  • Natura Te Vindeca

  • Natura Te Vindeca

NLP

Cosilierea prin NLP este o munca de dezvoltare personala, o calatorie in interiorul mintii, pe parcursul careia terapeutul impreuna cu pacientul dezamorseaza acele zone care cauzeaza dezechilibre psihologice, care la randul lor creeaza pacientului situatii nedorite.

Se adreseaza astfel:
frici, anxietati, stari de depresie, lipsa de motivatie, lipsa scop, lipsa curaj inconsistenta, rezilienta, atasament de mancare, fumat, obezitate,etc. O calatorie pe parcursul careia veti invata sa va accesati potentialul interior pentru a va atinge scopurile., o binevenita schimbare de perspectiva asupra unor situatii ce par descurajante. O calatorie fascinanta in care clientul ajutat de terapeut isi descopera resurse interioare uluitoare, care il imputernicesc si-i il ajuta sa vada mai clar directia constructiva, depasind limitarile, fricile si boala.

NLP-ul deschide drumul catre cunoasterea de sine si modificarea aspectelor interioare care declanseaza starii negative, depresie, frica, anxietate si substituirea lor cu un model benefic de functionare, programare pozitiva.