• Natura Te Vindeca

  • Natura Te Vindeca

  • Natura Te Vindeca

Nutritie Terapeutica

 
Medicina viitorului nu va mai trata bolile cu pastile, medicina viitorului va preveni si trata boli cu ajutorul nutritiei.
Medicina viitorului va fi insasi natura si beneficiile ei minunate. Vindecarea unor boli grave precum cancer, diabet, probleme renale, boli cronice, etc, prin nutritie este nu numai un demers ce vizeaza sanatatea intregului corp, dar este si o forma mult mai putin agresiva de tratament, un mod minunat de a ne ingriji de intregul organism, o cale sigura catre un model de sanatate perfecta.

Cabinetul nostru este pregatit sa va indrume spre un stil de viata sanatos, formuland astfel pachete nutritionale adecvate nevoilor dumneavoastra terapeutice.

Suntem specializati pe formularea de diete terapeutice, pentru tratarea si vindecarea diverselor probleme de sanatate, boli diabetice, cancer, boli autoimune,obezitate etc.

Indicatiile nutritionale se fac in urma  unor analize realizate pe aparatul de biorezonanta si se personalizeaza pentru fiecare pacient in parte.
           
Te vom invata cum sa folosesti alimentele ca pe cel mai important aliat in tratarea si preventia afectiunilor medicale si pentru intarirea organismului astfel incat sa fii mereu fericit/a cu corpul tau.

    Analiza cu biorezonanta
    Regimuri alimentare personalizate in vederea scaderii sau cresterii in greutate
    Managementul obezitatii
    Diete pentru imbunatatirea performantelor sportive
    Recomandari suplimente nutritive pentru completarea regimului alimentar
    Dietoterapie adresata tuturor afectiunilor medicale care necesita modificarii ale alimentatiei si stilului de viata (afectiuni digestive, cardiovasculare. Endocrine, renale etc)
    Nutritie pentru stimularea imunitatii
    Urmarirea evolutiei pe termen lung

Printr-o abordare holista, ce vizeaza scheme de tratament elaborate, vindecarea oricarei boli devine acum posibila. Noi iti oferim sansa unei recuperari complete.

Un program de dieta personalizata include atat o formula corespunzatoare de nutritie cat si schimbarea stilului de viata prin sport, megavitamine, suplimente alimentare. Indrumarile noastre insumeaza un complex de activitati ce trebuie abordate de pacient, in functie de fiecare problema in parte:

    program de nutritie
    program sportiv
    suplimente si vitamine

Nutritionist: Cristian Rosca

 

Energoterapie


Metoda de terapie folosind energia universala, prana, este o metode blanda, noninvaziva,  care regleaza, armonizeaza si echilibreaza centrii energetici si reface legaturile intre meridianele energetice din corp pentru o functionare optima a acestuia.

Terapia poate fi facuta prin:

- interventie direct pe corpul energetic prin adjustarea mecanica a functionarii centrilor energetici, echilibrare si armonizare corpuri, echilibrare emisfere. Terapeutul intervine prin atingerea corpului energetic, stand la o distanta mica fata de corpul fizic fara a-l atinge.

Tratamentul energetic este un tratament puternic, holistic, care adreseaza unitar Corpul (minte-trup-spirit) iar imbunatatirea starii de sananate, este in cele mai multe cazuri o certitudine. Organele corpului nostru fizic au o corelatie energetica, iar terapia cu prana este o interventie pe corpul energetic, fara atingere si fara ca pacientul sa resimta vreo durere. Efectul va fi resimtit ulterior mai mult sau mai putin subtil la nivel fizic si emotional.Frecventa interventiilor pe corpul energetic este stabilita de terapeut in functie de gravitate problemei.

Prin armonizarea corpurilor subtile si reglarea centrilor energetici, intreg sistemul este reprogramat sa functioneze conform modelului perfect de sanatate. Functiile fizice, mentale, emotionale si spirituale se aliniaza si implicit, starea de sanatate imbunatatita.


Terapiile energetice au si rolul de a uniformiza campul energetic eliminand programele negative, curatand astfel mintea de paraziti si emotiile negative nespecifice pacientului care sunt in sine, un declansator de boala.

Energoterapia se poate aplica practic oricarei afectiuni, spre exemplu:

    Afectiuni ale sistemului nervos central si periferic   
    Afectiuni ale sistemului digestiv  
    Afectiuni ale sistemului circulator
    Afectiuni endocrine
    Afectiunile aparatului uro-genital feminine si masculin  
    Afectiuni metabolice
    Afectiuni ale pielii
    Afectiuni ale organelor de simt
    Migrene si dureri in corp
    Afectiuni ale articulatiilor, coloana vertebrala
    Imbunatatirea starii generale de sanatate

Terapeut specializat in vindecare pranica, lucrul cu biocamp: Andreea Rosca

Terapii la distanta

Pentru terapiile la distanta sunt necesare cateva date despre pacient -nume, prenume, sex, data nasterii si o fotografie cat mai recenta.

Terapiile la distanta se pot efectua :

-prin skype , email, watzup sau orice platforma de comunicare online. Se pot face diagnoze la distanta, tranfer energetic, discutii si se poate stabili un tratament adecvat de urmat.

-terapii energetice la distanta prin tranfer de energie pranica catre persoana in cauza

-terapii la distanta prin aparatul de biorezonanta. Aparatul nostru de biorezonanta poate realiza terapii la distanta. Cu ajutorul unei fotografii si urmand principiul Inseparabilitatii cuantice, se pot efectua tratamente si chiar diagnoze precise indiferent de distanta. Intre pacient si aparatul de biorezonanta se creaza o legatura cuantica si chiar daca exista o distanta spatiala, o procedura aplicata intr-un loc din spatiu se manifesta si in partea cealalta.Calitatea si eficienta unor astfel de terapii, tine atatat de precizia aparatului dar mai ales de competenta terapeutului.

-terapii la distanta folosind cristalele. Cristaloterapia este o metoda straveche, foarte puternica prin care se pot realiza remedii homeopate, transfera vibratii din plante, reglaje energetice, transfer de energie catre persoana in cauza. Tipul de cristale cu care se realizeaza terapia este ales de terapeut.

- consultatii nutritie la distanta

Remedii homeopate personalizate

-create special individual pentru fiecare pacient, cu ajutorul aparatului de biorezonanta sau proceduri clasice.

Consiliere NLP

Cosilierea prin NLP este o munca de dezvoltare personala, o calatorie in interiorul mintii, pe parcursul careia terapeutul impreuna cu pacientul dezamorseaza acele zone care cauzeaza dezechilibre psihologice, care la randul lor creeaza pacientului situatii nedorite.

Se adreseaza astfel:
frici, anxietati, stari de depresie, lipsa de motivatie, lipsa scop, lipsa curaj inconsistenta, rezilienta, atasament de mancare, fumat, obezitate,etc. O calatorie pe parcursul careia veti invata sa va accesati potentialul interior pentru a va atinge scopurile., o binevenita schimbare de perspectiva asupra unor situatii ce par descurajante. O calatorie fascinanta in care clientul ajutat de terapeut isi descopera resurse interioare uluitoare, care il imputernicesc si-i il ajuta sa vada mai clar directia constructiva, depasind limitarile, fricile si boala.